shopping_cart0 Atverti

PRIVATUMO POLITIKA


1. BENDROSIOS NUOSTATOS
1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB VISKAS LENGVAI elektroninės parduotuvės www.mokykislengvai.lt ir UAB VISKAS LENGVAI kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši Privatumo politika, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3. Naudodamiesi elektronine parduotuve sutinkate, kad UAB VISKAS LENGVAI juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje nustatytomis priemonėmis ir tvarka.

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS, SAUGOJIMAS
2.1. www.mokykislengvai.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
2.2. www.mokykislengvai.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą.
2.3. Jūsų asmens duomenys (telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiais tikslais:
2.3.1. Apdoroti Jūsų atliktus užsakymus;
2.3.2. Išrašyti finansinius dokumentus;
2.3.3. Išspręsti kilusias problemas;
2.3.4. Vykdant kitus sutartus įsipareigojimus.

3. ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS
3.1. Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik 2.3. Punkte numatytiems tikslams pasiekti.
3.2. Tik Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės aktų nustatyta tvarka.

4. SLAPUKAI (angl. cookies)
4.1. Siekiant pagerinti Jūsų naršymo kokybę lankantis www.mokykislengvai.lt elektroninėje parduotuvėje, naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

5. INFORMACIJOS AR PRETENZIJŲ PERDAVIMAS
5.1. Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami elektroniniu paštu viskaslengvai@gmail.com
5.2. Atsakymas į pretenziją Pirkėjui/Paslaugos gavėjui pateikiamas per 10 darbo dienų nuo pretenzijos gavimo dienos.

6. TAISYKLIŲ KEITIMAS IR BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
6.1. Paslaugos tiekėjas turi teisę vienašališkai pakeisti Privatumo politiką. Aktuali elektroninės parduotuvės Privatumo politika yra publikuojama www.mokykislengvai.lt
6.2. Klientas turi teisę susipažinti su jo(jos) tvarkomais asmens duomenimis; esant būtinybei reikalauti ištaisyti, ištrinti duomenis arba sustabdyti duomenų tvarkymo veiksmus, jei duomenys tvarkomi nesilaikant šioje Privatumo politikoje ar teisės aktuose nustatytos tvarkos.
6.3. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.
Kol kas prekių nėra!

Užsiprenumeruodami, sutinkate gauti naujienlaiškius iš mūsų


© 2019. Visos teisės saugomos.